Skip to content

BEKIM ENERGJITIK
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-06-15 10:46:15
JSON

Tax Registration Number: K99605301O
Administrators: Proletare Brahaj
Scope: Projektimin, ndërtimin dhe transferimin e hidrocentraleve Kryezi dhe Kryezi i Epërm. Financimi, ndërtimi, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë.
Other Trade Names: BEKIM ENERGJITIK
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 29.09.2009
District: Shkodër
Country: Shqipëri
Initial Capital: 10 000 000,00
Shares: 2
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): XII.5 - Leje mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Shkodër, Qafë Mali KRYEZI, Kryezi-Komuna e Qafë Malit.

Telephone:
0682033780

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 4 423 163,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 3 457 203,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 2 026 320,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 10 672 897,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -2 713 889,70
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -16 431 668,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: -11 110 308,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: -1 035 447,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2009: -40 080,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:15 315 097,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:26 748 328,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:28 482 978,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 101 718 763,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 14 457 325,40

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017

Worked By : A.Lala