Skip to content

HP "Prishta 1 & 2 ENERGY" 
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-05 15:32:21
JSON

Tax Registration Number: L39607401C
Administrators: Alket Dyrmishi
Scope: Ndërtimin, Operimin dhe transferimin e e hidrocentraleve "Prishtë" dhe "Rahovic" tek Autoriteti Kontraktues, ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike sipas kontratës së Koncesionit e formës BOT (Ndërtimi, operimi, transferimi) me nr. 10324 Rep. , dhe nr. 3318 Kol.
Other Trade Names: HP "Prishta 1 & 2 ENERGY"
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV(Subjekt për Qëllime të Vecanta)
Foundation Year: 30.09.2013
District: Skrapar
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
CEPAN Komuna Çepan,Hidrocentral

Telephone:
692076774

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information