Skip to content

BAJRAKTARI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-10-24 13:33:32
JSON

Tax Registration Number: J68212708T
Administrators: Kadri Bajraktari
Scope: Ndërtime civile, industriale, banesa, rruge, infrastrukturë etj. Prodhim, përpunim i materialeve të industrisë se rënde dhe të lehtë, ushqimor me shumice e pakice, transportim, magazinim dhe shpërndarje e mallrave dhe materialeve, investime në fushat, ndërtim, komunikacion, tregti, shërbime të tjera, kafene-restorant, salla lojërash, përfaqësim, ndërmjetësim, tranzitim të mallrave dhe të shërbimeve, marketing etj.
Other Trade Names: BAJRAKTARI
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 08.06.1994
District: Malësi e Madhe
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Changes
Address:

Seat:
KOPLIK

Telephone:
682056689

Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2017
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -415 055,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -622 627,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 432 611,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 2 757 142,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 925 545,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:4 344 650,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:4 694 384,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 21 649 501,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016