Skip to content

LERENT
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12
JSON

Tax Registration Number: J71519008I
Administrators: Kozma Nasto
Scope: Projektime dhe ndertime te objekteve civile, industriale, rruge, tunele, prodhimi dhe tregtimin e materialeve te ndertimit, si dhe tregtimin e mallrave industriale dhe ushqimore, eletroshtepaike, bujqesore, blegtorale, me shumice e pakice, import eksport, transport te mallrave dhe te udhetareve.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 10.11.1995
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 13 453 000,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Lagjja 8, Rruga Isuf Elezi, Nr. 18

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information