Skip to content

PAJOFRELO
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-01-20 14:31:43
JSON

Tax Registration Number: J84003425D
Administrators: Josif Kokoneshi
Scope: Tregtim artikujsh të ndryshëm industrialë e ushqimorë, materiale ndërtimi, me shumicë e pakicë, import – eksport. Në fushën e prodhimit e tregtimit të bukës, mulli bloje. Në fushën e mbjelljes, prodhimit e trajtimit, tregtimit me shumicë dhe pakicë, import – eksport të farave të ndryshme, bimëve mjekësore e fidanëve si dhe ambalazhimin e tyre. Hapje autoshkolle.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15/01/1996
District: Divjake
Country: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Fier, Divjakë

Financial Information