Skip to content

REAL COM
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-12-20 11:03:40
JSON

Tax Registration Number: K12302006N
Administrators: Marjan Brraka
Scope: Tregtim dhe instalim pajisje dhe rrjete telefonike dhe të sistemeve të sigurimit. Prodhim i kompjuterave dhe aksesorëve të tyre, prodhim programesh të ndryshme dhe prodhim mobiljesh zyre. Tregti me shumicë dhe pakicë i prodhimeve kompjuterike dhe elektronike brenda dhe jashtë vendit. Dhënie e konsulencës në drejtim të organizimit për kompjuterizimin e shoqërive. Organizim kursesh për pregatitjen e analistëve dhe programatorëve. Kryerje operacionesh tregtare dhe financiare, import - eksport, mallrash ushqimore, industriale, të ndertimit etj. Shitblerje e pasurisë së paluajtshme, dhënia e tyre me qira dhe shërbime të ndryshme për shoqërite tregtare.
Other Trade Names: REAL - COM
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 27.09.2001
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 92 110 000,00
Shares: 3
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Automjet Peugeot Partner me targë TR 7841 N
Status: aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Bogdani, H. 7, Ap. 3 ( pallati 11, ap. 2/5)

Telephone:
042274974

Akte Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit kombetar (2018)
Dokumenta te ndryshem ne vite
Vendim I asamblese se ortakeve (2010)
Vendim I asamblese se ortakeve (2011)
Vendim I asamblese se ortakeve (2009)
Kontrate dhurimi kuotash (2018)
Financial Documents: Pasqyrat financiare (2013)
Pasqyrat financiare (2015)
Pasqyra e performances (2017)
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 4 774 656,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 32 854 772,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 32 280 846,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 42 464 413,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 4 466 441,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 17 383 345,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:50 907 252,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:130 821 488,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:131 685 090,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 126 099 306,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 58 332 779,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 82 777 809,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017

Worked By : A.Lala