Skip to content

SEMANI SECURITY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-25 16:25:47
JSON

Tax Registration Number: K36519222Q
Administrators: Pëllumb Nezha
Scope: Ruajtja e objekteve që jen në pronësi ose në përdorim të personave juridike apo fizike. Ruajtja e rendit në këto objekte. Tregtia dhe prodhimi industrial i sistemeve të ruajtjes e të sigurimit fizik të personave, blerja ose marrja me qira e mjeteve të transportit. Importimi dhe tregtimi i mallrave dhe makinerive, pajisjeve për instalimin dhe funksionimin e sistemeve të sigurimit të ndërtesave, etj.
Other Trade Names: SEMANI SECURITY
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 19.02.1999
District: Vlorë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 4 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Vlore Vlore VLORE Mjeti Audi A3, TARGA AA502 EB Vlore Vlore VLORE Mjeti SUZUKI, TARGA AA 278 MK
Status: Aktiv
License(s): I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Changes
Address:

Seat:
VLORE 5 RAJ L. KUSHTRIMI

Telephone:
692083908

Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2017
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 7 558 173,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 5 983 897,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 1 067 837,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 38 557,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 195 293,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:32 823 400,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:24 509 774,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 9 641 007,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016