Skip to content

"DENOLT"
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-03-20 15:26:09
JSON

Tax Registration Number: K48021210Q
Administrators: Kujdesi Todaj
Scope: Zbatim te punimeve te ndertimit, Punime dheu sistemime taracime, ndertime civile industriale turistike, etj rikonstruksione, punime karpentiere. Tregtimi me shumice e pakice import eksport mallra te ndryshem, shfrytezim e perpunim tregtim lende drusore, hoteleri turizem, servis automjetesh, transport mallra e udhetare brenda e jashte vendit.
Other Trade Names: "DENOLT"
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 12.01.2005
District: Kukes
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Changes
Address:

Seat:
Kukes, Lagjja Nr.2, Rruga Dituria , Pallati 9- Katesh, Shk.Nr.2, Kati 1.

Address:
Fier, Divjake Lagjja Mertish , Rruga Pushim Shoferi , Zona Kadastrale Nr. 2663, Nr. Pasurie 57/21.

Telephone:
0682067905

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 742 091,12
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 755 276,28
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 697 000,89
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 12 701 986,48
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 1 380 743,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:11 442 145,81
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:15 087 178,59
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 29 433 094,65

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016