Skip to content

UNION BANK SHA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-03-26 14:39:21
JSON

Tax Registration Number: K51807801R
Administrators: Gazmend Kadriu
Scope: Të pranojë dhe të grumbullojë depozita bankare, të japë kredi; të marrë hua mjete financiare dhe të blejë ose të shesë për llogari të saj apo për llogari të klientëve; instrumente të tregut të parave, letra me vlerë të borxhit, kontrata të së ardhmes dhe kontrata të së ardhmes dhe kontrata me kusht. Të ofrojë shërbimin e pagesave dhe të arkëtimeve; të emetojë, të pranojë dhe të administrojë mjete të pagesave; të ndërmjetësojë për transaksione monetare; të ushtrojë qira financiare.
Other Trade Names: UNION BANK SHA
Legal Form: Shoqëri Aksionare SH.A
Foundation Year: 17.05.2005
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 2719457318.68
Shares: 2 097 143
Parent Company: UNION FINANCIAR TIRANË, një shoqëri aksionare, e themeluar më datë 15.02.1995 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me adresë në Tiranë, Rruga “Ismail Qemali”, Nr. 32, Kati 3, Kodi Postar 1019, Njësia Bashkiake Nr. 5, me administrator Elton Çollaku, me status aktiv (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 22.03.2019)
Child Company: LANDESLEASE, një shoqëri aksionare e themeluar më datë 27.03.2005 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi biznesi NIPT K51629002M, me adresë në Tiranë, Njësia Nr. 5, Rruga Ismail Qemali, Pallati Nr. 32, Shkalla 1, Kati II, Apartamenti 3, me administrator Dorin Maraku, me status aktiv. Union Bank sh.a zotëron 100% të aksioneve të shoqërisë Landeslease (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 21.03.2019).
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Number of Board Members: Flutura Veipi, Sokol Marishta, Gazmend Kadriu, Edmond Leka, Paul Nabavi, Varuzhan Piranjani, Niko Leka
Number of Employees: Më 31 dhjetor 2017 Banka kishte 377 punonjës
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Additions: Leje/liçenca

Nr. 18, datë 09.01.2006 - Liçencë “Për të ushtruar veprimtari bankare dhe financiare në Republikën e Shqipërisë”.

Address:

Seat:
Tiranë, Bulevardi Zogu i Parë

Address:
1) Tiranë, Kamëz, Lagjja nr 3, Bulevardi Blu rrethrrotullimi Kamëz, zona kadastrale rurale, objekt shërbimi 3 katësh, regjistruar ne regj. nr 98
2) Fier, Divjakë, Qendër Divjakë, Lushnje
3) Tiranë, Rruga e Dibrës, Përballë Medresesë
4) Tiranë, RR. IRFAN TOMINI P.8/1 SHK.2/2
5) Tiranë, Rruga Ali Demi, Përballë fushës
6) Tiranë, RESHIT COLLAKU PALL. SHALLVARE 5
7) Berat, Poliçan, Qender Poliçan
8) Tiranë, Rrogozhinë, Agjensia Rrogozhinë, Pallati 82/3, shk.1, ap.2
9) Fier, SH. FITORJA ISH-HOTEL TURIZMI
10) Tiranë, Rruga Aleksandër Moisiu, (Përballë Ministrisë Kulturës Rinisë dhe Sporteve)
11) Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 5, Rruga Frang Bardhi, përballë Qendrës Kristal
12) Korçë, Pogradec, Lagjia 1, Bulevardi Reshit Çollaku, Kapa Center
13) Korçë, SHESHI I DEMOKRATEVE
14) Tiranë, Njësia bashkiake nr 5, rruga Ismail Qemali, pallati nr 32, shkalla 1
15) Lezhë, Laç, KURBIN LAGJIA 1
16) Tiranë, Rruga e Durrësit, Njësia Nr.1, Pallati 7
17) Durrës, Rruga Egnatia/4, Apartamenti Nr. 2
18) Durrës, Rruga 9 Maji, Nr.14
19) Tiranë, BUL. ZOGU I-PERBALL STAC.TRENIT
20) Tiranë, Kavajë, Rruga Kryesore
21) Elbasan, BUL. QEMAL STAFA - PALL. 15
22) Lezhë, Rruga Besëlidhja
23) Kukës, LAGJIA 5
24) Fier, Lushnje, Lagjja Kongresi (Godina Në Krah Të Bashkisë)
25) Vlorë, Lagjja Lef Sallata
26) Durrës, Fushë Krujë, Sheshi Xhorxh Ë Bush, tek pallati me hark në qendër të qytetit të Fushë Krujës.
27) Shkodër, "13 DHJETORI" L "QEMAL STAFA"
28) Tiranë, Rruga e Durrësit, pallati Hawai, Laprakë
29) Tiranë, Rruga Dëshmorët e 4 Shkurtit.
30) Berat, LAGJIA "22 TETORI"

Email address:
tensi.kavaja@unionbank.al

Telephone:
04/2250653

Website:
https://www.unionbank.al/

Akte Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit kombetar (22.03.2019)
Dokumenta te ndryshem (Vendimet e asamblese, vendimet e gjykates)
Akti I themelimit dhe Statuti I Union Bank
Vendimi I asamblese per rritjen e kapitalit 20.03.2012
Vendimi I asamblese per rritjen e kapitalit 18.04.2018
Vendimi I asamblese per rritjen e kapitalit 17.08.2009
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 02.05.2018
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 11.11.2011
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 12.12.2013
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 30.06.2015
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2013
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 406 752 000,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 210 062 000,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 441 213 000,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 248 698 000,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 69 513 000,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 13 815 000,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:3 384 106 000,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:2 913 511 000,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:1 642 868 000,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 1 436 076 000,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 1 173 211 000,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 1 014 669 000,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017

Worked By : A.Lala