Skip to content

ALPIN
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12
JSON

Tax Registration Number: K66531201L
Administrators: Zhuliana Çapoj
Scope: Aktivitet ne fushen e sherbimeve, hotelerise, hapja e bar bufe, restorante etj. Aktivitet ne fushen e tregtise, import eksport ,transport per vehte dhe llogari te te treteve.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 10.03.2006
District: Vlorë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 82 750 000,00
Shares: 2
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Vlorë Orikum ORIKUM LLOGARA

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 580 533,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 799 569,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 534 490,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 335 859,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 582 250,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:6 183 041,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:7 091 404,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 4 789 851,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016