Skip to content

A.I.A
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12
JSON

Tax Registration Number: K71910001M
Administrators: Ardian Lloshi
Scope: Ndertim i veprave industriale e civile dhe shitblerja e tyre, etj. Import eksport dhe tregtim me shumice e pakice te artikujve industriale e ushqimore te te gjitha llojeve si dhe transport mallrash e pasagjeresh.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 16.02.2007
District: Tiranë
Country:
Initial Capital: 32 100 000,00
Shares: 32 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, njesia Bashkiake nr.7, rruga Shefqet Musaraj, pallati 52, ap.29, kati 7,

Email address:
ardian.lloshi@yahoo.com

Telephone:
0692099045

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 46 333 865,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 3 030 166,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 20 226 408,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 6 717 000,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 2 442 742,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:129 928 541,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:23 123 241,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 90 901 608,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016