Skip to content

Andrea Mihallari
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-03-20 15:26:09
JSON

Tax Registration Number: K74025003N
Administrators: Andrea Mihallari
Scope: Prodhim blloqe betoni, tubo betoni, kollona betoni dhe montim bashke me aksesoret e tyre dhe punime te ndryshme bujqesore.
Other Trade Names: Andrea Mihallari
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 25.04.2007
District: Korce
Country: Shqipëri
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Kamion me Targa AA 585 FX
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Korce, Bulgarec, Dishnice, Rruga Korçe-Bilisht, Km. I, zona kadastrale 1491, nr.pasurie 212/76.

Telephone:
0682350598

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 789 356,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:15 477 990,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2016