Skip to content

Albanian Beverages Group
Last change made on: 2017-11-11 15:00:00
JSON

Tax Registration Number: K79818401U
Administrators: Refat Braho
Scope: Tregtimi me shumice dhe pakice dhe import-eksporti te: artikujve te ndryshem industriale, ushqimore, bujqesore, blegtoriale, lende te para, pije, veshmbathje e konfeksione, makineri e pajisje kancelarie, kinkaleri e artikuj shkollore, pjese kembimi per automjete, mallra elektrike e elektronikesi, orendi shtepiake, fruta perime, produkte te detit, peshk etj, bime medicinale etero-vajore dhe mjekesore, prodhime estetike dhe kozmetike parfumeri kimke dhe detergjente, prodhime te mishit dhe nenproduktet e tij, qumeshtit dhe nenproduktet e tij. Prodhim i ujit dhe pijeve te tjera freskuese dhe alkolike si dhe tregetimin e tyre. Tregtim me shumice dhe pakice te karburanteve e vajrave lubrifikant. Hoteleri-Turizem, bar-kafe, restorant. Transport mallrash brenda dhe jashte vendit. Kryerjen e punimeve te ndryshme ndertimore, objekte social-kulturore, banimi, projektim per zbatimin e tyre, rruge kanalizime asfaltime, urra dhe vepra arti, prodhim per perdorimin e shitjeve te materialeve inerte, hapjen e linjave te inerteve, rikonstruksione te çdo lloji etj.
Other Trade Names: Albanian Beverages Group
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 18/12/2007
District: Polican
Country: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 9
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Changes
Address:

Seat:
Berat Polican POLICAN Lagja Bregu Caushit, Poliçan, Skrapar.

Address:
BERAT Lagjja"30 Vjetori",godine nje kateshe,prane ish-pjeshkores

Telephone:
069202100

Financial Information


Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -32 085 628,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -16 599 003,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years: