Skip to content

FED invest
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-01-20 14:31:43
JSON

Tax Registration Number: K82923207C
Administrators: Mehdi Pepa
Scope: Pranimi i depozitave dhe dhënia e kredive anetarëve të saj. Me miratimin e BSH mund të ushtrojë veprimtari financiare të tjera si te gjitha shërbimet e pagesave dhe transferimit të parave, këmbim valutor, qira finaciare, shërbime të tjera financiare
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 11/09/2002
District: Tirane
Country: Shqiperi
Initial Capital: 1 000,00
Shares: 7
Type of Ownership: Private
Number of Board Members: Namik Zeneli, Zana Konini, Hasan Shehu, Valentin Gocaj, Xhevdet Kapaj, Zyjdi Boja,Mehdi Pepa,
Status: Aktiv
License(s): VX - Licencë "Për subjekt financiar jo-bankë"
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njësia Bashkiake nr 4, rruga Qemal Stafa, pallati 9 katësh, nr.70

Address:
Tirane Vore MARIKAJ Dega Marikaj, Fshati Marikaj, Njesia Administrative Marikaj, Bashkia Vore Vlore Sarande SARANDE Dega Lukovë, Lagjia Nr.1, Rruga Skenderbeu, Godina nr.11, Bashkia Sarande Tirane Tirane TIRANE Rr.Qemal Stafa, Pll.9 Katesh, Nr.70, Kati 1, Pazar i Ri, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beselidhja, Rruga Kosova, Pallati 181, Kati 1 Durres Sukth SUKTH Sukth i Ri, Dega Sukth, rruga Sukth - Vardar, godine 1 kateshe, nr.24, perballe Pallatit te Kultures Tirane Tirane TIRANE Tirana Rurale ,Rruga Derhemi, Pallati Son, Kati 1, Bashkia Tirane' Fier Strum SUK 2 Dega SVA, Fshati Suk 2, Njesia Administrative Strum, Bashkia Roskovec Berat Ura Vajgurore Ura Vajgurore Dega Ura Vajgurore, Lagja 18 Tetori, Qender - Ura Vajgurore, Bashkia Ura Vajgurore. Elbasan Gramsh GRAMSH Dega Gramsh, Lagjia Sporti, Pallati Mustafa Osmani, Kati 1, Bashkia Gramsh Vlore Orikum ORIKUM Dega Dukat-Radhimë, Orikum, Perballe Bashkise Orikum Elbasan Elbasan ELBASAN Dega Elbasan, Rruga Qemal Stafa, Lagjja Qemal Stafa, Pallati i Ri, Kati i pare Fier ZHAREZ VERBAS Dega ITEA, Fshati Verbas, Njesia Administrative Zharres, Bashkia Patos Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Dega Gjirokaster, rruga 18 Shtatori, me nr.pasurie 15/59, zk.8541, kati 1, objekti ''Kompleksi Tregtar, prane Uzines Mekanike Gjirokaster Durres Manez RADE Dega Rade-Shkafane, Kthesa e Manzes, rruges per Kulle, ndertese nje kateshe Fier Divjake DIVJAKE Dega Divjakë , Divjake, Pallati I ri, I Daniel Shandro prane Lulishtes, perball postes. sheshi Santa Barba Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja ''Kongresi i Lushnjes'', Blv.Kongresi i Lushnjes, pll.11 katesh midis Muzeut dhe Bashkise, kati 1 Fier Fier FIER Lagjja Kastrioti, Rruga Brigada XI Sulmuese, pallati 196, perballe tatimeve Fier Durres Xhafzotaj XHAFZOTAJ Dega Bashkesia - Romanat, 4 Rruget Shijak, Xhafzotaj, Shijak Durres Durres DURRES Dega Dyrrah, Rruga “Shoqeria Bashkimi”, Lagjia Numer 6, Bashkia Durres Berat Berat BERAT Dega Osumi, Lagjia 22 Tetori, Sheshi Axhensia, Qender, Vila Veref Vlore Vlore VLORE Dega " Rruga e Re" - Rruga e Re Vlorë,Pll. 3 katësh, perballe Raiffeisen Bank, Kati 1 Fier Bubullime BUBULLIME Dega Bubullimë, Bubullime, Fshati Bubullime, Lushnje Fier Lushnje LUSHNJE Dega Lushnje, Rr. Kongesi i Lushnjes, Pallati i ri mbi NBG Bank, Kati i 3 te, Bashkia Lushnje Berat Kucove KUCOVE Lagjia Tafil Skendo, Rruga 5 Qershori, Qender Kuçove, Ndertesa Nr. 1 Fier LIBOFSH LIBOFSHE Dega Daullas, Fshati Libofshe, Njesia Administrative Libofshe, Bashkia Fier Fier Terbuf CERME E SIPERME Rruga Rrugozine - Divjake, Godine 2 kateshe, Kati 1, 100 m nga kthesa e Çermë Sektorit, Çermë e Siperme, Lushnje Fier Topoje SEMAN Dega Seman Fier, Fshati Seman, Njesia Administrative Topoj, Bashkia Fier Tirane Tirane TIRANE Dega Vaqarr, Rruga Muhamet Gjollesha, pallati nr.15, Shkalla nr.3, apartamenti nr.15 Tirane Kavaje KAVAJE Dega Kavaje, Blv Indrit Cara,

Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2017
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 3 192 059,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 250 056,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 3 260 079,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 3 709 616,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:23 040 795,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 25 940 020,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015