Skip to content

Tregu Agroushqimor i shitjes me shumice dhe pakice, Kukës
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-03-02 10:10:43
JSON

Tax Registration Number: K88118201J
Administrators: Gafurr Dogjani
Scope: Funksionimi i tregut agroushqimor të shitjes me shumicë dhe pakicë, dhënia me qira e hapësirave, nxitja e shitjes së prodhimeve, etj.
Other Trade Names: Tregu Agroushqimor i shitjes me shumice dhe pakice, Kukës
Legal Form: Shoqëri Aksionare SH.A
Foundation Year: 02/04/2008
District: Kukës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 2 000 000,00
Shares: 2 000
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: 4 Femra/ 2 Meshkuj
Number of Board Members: Avni Trota; Mimoza Hasekiu; Anila Hameli; Julinda Bare; Bilbil Keraj; Brunhilda Stamo
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Kukës; Lagjia e Re.

Akte Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Statutit (Objekti)
Ndryshimi i Aksionarit
Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 02.03.2019
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.B