Skip to content

Blerim Pali
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-03-20 15:26:09
JSON

Tax Registration Number: K88315501S
Administrators: Blerim Pali
Scope: Servis makinash dhe shitje makinash.
Other Trade Names: Blerim Pali
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 15.09.2008
District: Lezhe
Country: Shqipëri
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Lezhe, Balldren, .Banese Private, Kati I, 1 Km majtas larg nga Komuna Balldre

Telephone:
0683523618

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2012-2013