Skip to content

BIG - PARKU
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12
JSON

Tax Registration Number: K92410009T
Administrators: Mimoza Saliaj
Scope: Hapje Super - Marketesh me te gjitha llojet e artikujve ushqimore,industriale,konfeksione,materiale ndertimi,mobiljesh,aparatesh elektroshtepiake,elektrike,artikuj-shtepiak,hidraulike,higjeno sanitare.Import-eksport,tregti me shumice e pakice te artikujve ushqmore,industriale,artizanale,bujqesore,,te lendeve dhe materialeve te ndertimit,lendeve te para,prodhimeve gjysem te gatshme dhe te gatshme metalike,hidraulike,higjeno-sanitare si dhe cdo lloj pajisje dhe materiali qe perdoret ne ndertim dhe prodhim te tyre.,te makinerive,pajisjeve dhe artikujve teknike per ndertimin,industrine,artizanatin,tregtin,transportin, bujqesine,mobiljesh,artikujsh shtepiake,aparatesh radio televizoresh e aparatesh te tjera elektronike.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 07.12.2009
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 3 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, rruga "Kongresi i Lushnjes", pallati 40, ish-Pastiçeria, Njesia Nr.7

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 5 098 603,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 5 355 625,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 5 621 988,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 2 506 344,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 3 834 992,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:115 221 080,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:112 093 757,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 104 374 341,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016