Skip to content

VALBONA PROJECT COMPANY

JSON

Tax Registration Number: L08322301L
Administrators: Andri Kasneci
Scope: Përdorimin e burimeve vendase të çdo lloji (hidrike, era, qymyret, karburantet etj) me qëllim prodhimin e energjisë. Ndërtimin dhe shfrytëzimin e hidrocentraleve, termocentraleve, centraleve, nënstacioneve, linjave të transmetimit të energjisë elektrike dhe strukturave të tyre mbështetëse. Ndërtimin, instalimin dhe shfrytëzimin e centraleve elektrike. Furnizimin ose tregtimin e energjisë elektrike, eksportin e energjisë elektrike jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë dhe importin e energjisë elektrike në territorin e Republikës së Shqipërisë etj.
Other Trade Names: VALBONA PROJECT COMPANY
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 22.09.2010
District: Kurbin
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.1 - Për ndikimin në mjedis
Changes
Address:

Seat:
LAC Rruga Superstrada- Fushe Mamurras, Blloku i Magazinave

Telephone:
42248313

Financial Information


Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -126 736,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -301 651,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -1 341 603,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: -2 481 706,00