Skip to content

ALBANIAN DIGITAL PRINTING SOLUTIONS & SERVICES
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-03-06 15:47:11
JSON

Tax Registration Number: L11518003F
Administrators: Elvis Sula
Scope: Shtypshkrime dixhitale dhe menaxhim i te gjitha llojeve te dokumenteve dhe shtypshkrimeve.Tregti e te gjitha produkteve te ngjashme dhe makinerive qe lidhen me kete lloj aktiviteti.Shtypshkrim dhe menaxhim i dokumenteve me elemente sigurie.Perfaqesim ne Shqiperi i shoqerive te huaja me aktivitet te ngjashem.Prodhim,tregtim,perfaqesim i elementeve te programeve kompjuterike (software tools) si dhe zgjidhje te ndryshme te karakterit software.
Other Trade Names: ALBANIAN DIGITAL PRINTING SOLUTIONS & SERVICES
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Foundation Year: 11/03/2011
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 3
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Kashar, Rruga Çerçiz Topulli, Objekti Nr. 17, Kodi Postar 1051

Telephone:
0672072380

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 19 697 628,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 12 316 770,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 6 289 662,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 8 937 840,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 1 000 165,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:89 659 385,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:104 522 075,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 115 542 481,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016