Skip to content

GINGER
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12
JSON

Tax Registration Number: L11702016I
Administrators: Aulona Sula; Ingegerta Bebi
Scope: Te importoje, eksportoje, bleje, shese, shperndaje, tregtoje, te kete eksluzivitete ne formen e franchise si dhe ne cdo lloj forme tjeter te njohur nga legjislacioni ne fuqi dhe praktika nderkombetare tregtare, te komercializoje dhe te kryeje tregti me te gjitha mallrat dhe produktet e prodhuara me cfaredolloj metode, procesi, duke perfshire por pa u kufizuar ne veshje, kepuce, aksesore te tjere veshjeje dhe aksesore mode te cilat mund te jene marke e regjistruar ose jo, dhe/ose qe jane te mbrojtura ose jo me ane patentash ose mjete te tjera te mbrojtjes se pronesise industriale.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 29.04.2011
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 2
Male/Female: Femëra
Status: Nën sekuestro
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane Farke LUNDER Qendra Tregtare TEG, Rruga Tirane - Elbasan, Km. 3, Lunder

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information