Skip to content

TRIOS
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-03-06 15:47:11
JSON

Tax Registration Number: L12805203J
Administrators: Klodjan Sula
Scope: Tregetimi me shumice i naftes, gazit,nenprodukteve perfshire ato bio si dhe lendet djegese, me kodin VIII.1.A. Aktivitet ndertime civile (publike) dhe private. Projektim, Mbikqyrje dhe Kolaudim ne fushen e ndertimeve civile, ushtarake si dhe objekte te tjera si rruge, ura, kanalizime etj. Zyre konsulence juridike dhe ekonomike. Tregtim me shumice dhe pakice, Import-Eksport i makinerive te ndryshme (Gjeneratore, Eskavatore, Kamiona, makina, Trasformatore,etj.), pajisjeve dhe pjeseve te kembimit te makinerive te renda (te reja dhe te perdorura). Import-Eksport te materialeve te ndryshme ndertimi (skela, shtylla betoni, panele, 2 lende drusore, etj.) si dhe Vajra Lubrifikante. Transport per Palen e trete brenda vendit.
Other Trade Names: TRIOS
Legal Form: Shoqëri Aksionare SH.A
Foundation Year: 28/03/2011
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 15 000 000,00
Shares: 7 500
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Number of Board Members: Brunilda Balliu;Kujtim Sula;Urim Vaçi
Assets: Tirane, Mjeti Daimler ma targa AA393PN, Cisterne ATV, Viti i prodhimit 1992; Tirane, Mjeti gjysmerimorkio tip UTVA , viti 1992 me targe ADR111; Tirane, Mercedez Benz 1824, viti i prodhimit 1996, ATV me targe AA 338 BB; Tirane, Mercedez Benz 669, viti i prodhimit 1993, ATV me targe AA339 BB; Tirane, Mercedes Benz 1824 E1-kamion, viti i prodhimit 1997, ATV, me targe AA 933 LT; Tirane, Iveco Fiat A1E, viti iprodhimit 1993, ATV, me targe AA 380 BB; Tirane, Mjeti Scania, viti 1998 me targe AA 375 TA
Status: Aktiv
License(s): VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
XII.5 - Leje mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Rruga Dibres, 462/2, prane xhamise Xhura, Porcelan, kati i dyre (zyre kontabiliteti per nevojat e shoqerise)

Address:
Tirane, Vaqarr, Sharre, Zona Kadastrale 3321, Nr Pasurie 343/16

Telephone:
0695480922

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 11 611 923,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -499 935,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 983 312,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -3 515 709,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 7 299 564,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:135 945 503,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:2 287 620,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 103 644 599,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016