Skip to content

AGRO - KORANI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-03-06 15:47:11
JSON

Tax Registration Number: L13329801V
Administrators: Agron Korani
Scope: Import-eksport,prodhim dhe tregtim fidanesh dhe lule dekorative.Import-eksport te prodhimeve blektorale,bujqesore,pesticideve,plehrave kimike,makineri bujqesore dhe te cdo veprimtarije qe lidhet me fushen e bujqesise dhe blektorise.Magazinimi dhe tregtimi me pakice dhe shumice te fidaneve dhe luleve dekorative.Konsulence ne fushen e mesiperme.Hapje agjenci udhetimesh,doganore,bare,restorante etj. Transport nderkombetar mallrash per vete dhe per te trete.
Other Trade Names: AGRO - KORANI
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Foundation Year: 27/09/2011
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 2 300 000,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Tirane, Helmes, Kamionçin "Mercedes Benz", ngjyra e bardhe, me targe AA455RK; Tirane, Helmes, Ura Draxhit, Kamionçine Mercedes Benz208D, ngjyra Blu, Targa AA 578 BD; Tirane, Kavaje, Mjeti tip IVECO, kamion me targe AA 920 JC; Tirane, Helmes, Kamionçin "Sprinter", ngjyra e bardhe, targa AA 644 LB, zona kadastrale 3427, pasuria nr.25/6; Tirane, Helmes, Fshati Shtodher, Gjysem Rimorkiotipi SCHWARZMULLER, targa AER799, ngjyre gri; Tirane, Helmes, Fshati Shtodher, Pasuria Nr. 25/6, Vol. 6, Faqe 194, Zona Kadastrale Nr. 3427, Godina Nr. 2, Kamion Mercedes Benz, Targa AA 795 KB, Ngjyra portokalli.
Status: Aktiv
License(s): VII.2 - Transport rrugor ndërkombëtar mallrash për të tretë e me qira
II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Helmes, Shtodher, Ndertese 1 kateshe,prane ures se DRAXHIT

Telephone:
0692034881

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 9 368 178,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 900 302,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 1 302 120,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 1 532 420,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 540 634,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:58 451 837,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:41 346 783,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 23 248 564,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016