Tirana New Supervisor
Skip to content

Tirana New Supervisor
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12
JSON

Tax Registration Number: L21311040P
Administrators: Ardian Lloshi
Scope: Konsulence, supervision dhe kolaudim te objekteve ne ndertim.Projektim objektesh civile, industriale e te infrastruktures.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 05.01.2012
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, njësia ashkiake nr.7, rruga Shefqet Musaraj, pallati 52, ap. 29, kati 7,

Email address:
ardian.lloshi@yahoo.com

Telephone:
0692099045

Financial Information


Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 2 612 510,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 22 527 872,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 26 009 297,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -340 586,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -1 239 991,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:6 174 575,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:27 036 575,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 31 903 434,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016