Skip to content

BRADAJ 2
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-03-06 15:47:11
JSON

Tax Registration Number: L28028301L
Administrators: Rudina Haxhiu
Scope: Ndertim objektesh te ndryshme social kulturore,industriale,rrugore,impiante teknologjike termike dhe kondicionimi,elektrike dhe elektronike.Ndertim minierash,nxjerrje minerali dhe import-eksport te tyre.Ndertim hidrocentralesh,prodhim dhe shperndarje te energjise elektrike nga 20 deri 50 megavat.Perdorimi i lendeve plasese.Projektim,drejtim,zbatim,supervizion e kolaudim te punimeve ne fusha te ndryshme.tregtim karburante dhe vajra lubrifikante.
Other Trade Names: BRADAJ 2 Sh.p.k
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Foundation Year: 25/06/2012
District: Lezhë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 10 500 000,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Lezhe, Milot, Lagjja Nr.1,Pallati Nr.1, Ap.10, Kati 5

Telephone:
0684043320

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 11 254 533,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 8 733 401,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 4 280 875,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 9 465 957,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 2 643 664,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:32 020 325,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:39 326 072,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 38 421 865,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016