Skip to content

ALB-ENERGY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-04-28 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: L51503039D
Administrators: Pëllumb Beta
Scope: Ndërtimin, operimin, administrimin, mirëmbajtjen, shfrytëzimin dhe transferimin e hidrocentraleve, si dhe marrjen përsipër te detyrimeve dhe te drejtave qe rrjedhin nga kontrata koncesionare. Prodhimin dhe tregtimin e energjisë elektrike. Çdo lloj veprimtarie tjetër kryesore apo dytësore qe lidhet me objektin.
Other Trade Names: ALB-ENERGY
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV(Subjekt për Qëllime të Vecanta) 1
Foundation Year: 14.02.2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 47 160,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Njesia bashkiake nr. 9, Rruga Asim Vokshi, Nd. 14, H. 4, Ap. 6, 1016

Address:
Kukes Kukes KUKES Njesia Administrative Zapot (Godina e Hidrocentralit Bele 2)

Telephone:
692054390

Financial Information


Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 242 998 053,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 136 926 785,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:478 169 216,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:312 835 562,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2016