Skip to content

Alveno Shalari
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-02-09 10:22:25
JSON

Tax Registration Number: L52911601I
Administrators:
Scope: Aktivitet për zhvillimin dhe mbikqyrjen e grupit në LR, Import eksport, shitje blerje pjesë këmbimi makinash të ndryshme dhe aksesorë për to. Servis i automjeteve. Shit-blerje makinash. Bar-kafe, restorant.
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 11.05.2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Type of Ownership:
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.6, Rruga e Kavajës, Godinë 1 Katëshe, në Zonën Kadastrale 8240, Nr. Pasurisë 5/301-N5, Nr.5/301-N1, pranë Karburant GULF, tek Misto Mame

Email address:
shalarivina10@gmail.com

Telephone:
0693285011

Akte Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (02.02.2019)
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Worked By : A.Lala