Skip to content

ENERGAL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-04-28 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: L57703201R
Administrators: Avni Domi
Scope: Administrimi, mirëmbajtja, operimi, shfrytëzimi, transferimi i hidrocentraleve. Marrja përsipër te detyrimeve dhe te drejtave qe rrjedhin nga kontrata e koncesionit. Tregtimi i energjisë elektrike. Çdo lloj veprimtaritë kryesore ose dytësore tjetër qe lidhet me ketë objekt.
Other Trade Names: ENERGAL
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV(Subjekt për Qëllime të Vecanta) 2
Foundation Year: 13.02.2015
District: Kukës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 1 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
KUKES Rruga Kukes-Orgjost, km. 10, HC Orgjost

Telephone:
672018158

Financial Information


Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 74 762 533,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 24 247 447,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:175 214 345,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:104 859 108,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2016