Skip to content

EURON ENERGY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-04-28 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: L57703202C
Administrators: Gëzim Çela
Scope: Administrimi, mirëmbajtja, operimi, shfrytëzimi, transferimi I hidrocentraleve. Marrje përsipër te detyrimeve dhe te drejtave qe rrjedhin nga kontrata e konçesionit. Tregtimi i energjisë elektrike. Çdo lloj veprimtarie kryesore ose dytësore tjetër qe lidhet me ketë objekt.
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV(Subjekt për Qëllime të Vecanta) 3
Foundation Year: 13.02.2015
District: Kukës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 1 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
ZAPOD Rruga Kukes-Shishtavec, Km.8, HC BELE 1

Telephone:
672018158

Financial Information


Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 179 597 823,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 72 032 271,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:380 500 594,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:243 872 902,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2016