Skip to content

Elta Velçani
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-02-09 10:22:25
JSON

Tax Registration Number: L63313403H
Administrators:
Scope: Zhvillimi dhe publikimi i mesazheve publicitare në përmbajtje dhe formë për audiencë të medias së shkruar, radiotelefonike dhe vizive dhe medias sociale. Krijimi, administrimi dhe publikimi i materialeve publicitare - reklama, lajmërime, fletëpalosje, segmente publicitare për edicionet e lajmeve në tv, Radio dhe Youtube, artikuj në gazeta dhe revista për portale dhe media sociale. Konsulencë mediatike etj. Organizim eventesh dhe dekorime.
Other Trade Names: MEDIA PLUS
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 13.09.2016
District: Fier
Country: Shqipëri
Type of Ownership:
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Fier, Lagjja Konferenca e Pezës, Bulevardi Jakov Xoxa, Pallati nr 2, Kati i 10-të

Telephone:
0699976854

Akte Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (02.02.2019)
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2017
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 94 489,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:5 054 819,00
Worked By : A.Lala