Skip to content

Alban Kasmi
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-12-07 15:31:44
JSON

Tax Registration Number: L71312025F
Administrators:
Scope: Tregtimin, instalim dhe riparim i të gjitha paisjeve eiektrke, elektroteknike, elektromekanike, edhe elektronike. ANALOGE DHE DIGITALE Sisteme fonie, video. Ndriçimi, sigurie, menaxhimi, sisteme it, punime inxhinerike konsultime, asistencë teknike, punime softweri, database, web, sisteme të survejimit, paisje elektroshtëpijake. lmport-eksport. Tregtim me shumicë dhe pakicë artikujve të ndryshme industriale, makineri e paisje, lëndëve drusore, mobiljeve, linjave të prodhimit, përpunimit, konfeksioneve, parfumerisë. Arredimi dhe tregtimi i të gjitha materialeve për interiere, banesa e lokale sociale, kulturore, tregtare etj. Shtypshkrime dhe kancelari. Shërbime dhe dhënie me qera.
Other Trade Names: Fj techonolgy
Legal Form: Person fizik
Foundation Year: 12.01.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.7, Rruga e Kavajës, Godina 207, Shkalla 2, Kati 2

Telephone:
0672043003

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 23.11.2019
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala