Skip to content

CCE&Rapuni 1
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-12-20 16:59:00
JSON

Tax Registration Number: L71326003A
Administrators: Arjan Cukaj
Scope: Operimin, transferimin e hidrocentralit"Rapuni 1" tek autoriteti kontraktues ku perfshihet financimi, projektimi, ndertimi, venia ne pune, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shperndarja, eksportimi dhe shitja e energjise elektrike, ne zbatim te kontrates se koncesionit si dhe cdo veprim tjeter te parashikueshem nga ligji persa i perket objektit te mesiperm.
Other Trade Names: CCE&Rapuni 1
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 29.12.2016
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Rruga Brigata 8, Vila Metropolitan

Telephone:
692050135

Financial Information