Skip to content

F.V.M. GROUP
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-12-20 16:59:00
JSON

Tax Registration Number: L71326009B
Administrators: Carlo Vergino
Scope: Shoqëria ka për objekt: menaxhimin e laboratorëve për analiza klinike, biologjike dhe kimike dhe të tjera; menaxhimin e spitaleve dhe shtëpi për kujdesin, e përgjithshëm dhe të specializuar, psikiatrik, për kujdes afatgjatë me marrëveshje apo jo me shërbimin shëndetësor kombëtare; menaxhimin e studiove të radiologjisë dhe radioterapi dhe të institucioneve të tjera shëndetësore me apo pa shtrim
Other Trade Names: F.V.M. GROUP
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 24.01.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 1
Type of Ownership: E Huaj
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Njesia bashkiake nr 2, rruga Gramoz Pashko, pallati Fufi, shkalla 1, kati 7

Telephone:
42255311

Financial Information