Skip to content

Hippo Tregu Elektrik
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-11-23 15:57:29
JSON

Tax Registration Number: L71620029R
Administrators: Meland Qirko
Scope: Aktivitet në fushën e tregtisë : Import -Eksport si dhe tregti me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm të lejuar nga ligji, mallrave ushqimore dhe industriale, të materialeve të ndërtimit, hidrosanitare, hidraulike, makinave dhe automjeteve të tonazheve të ndryshme, pllakave të të gjitha llojeve, plastikës, gomës, lëndëve drusore dhe mobiljeve, linjave të prodhimit dhe përpunimit, makinerive të llojeve dhe tonazheve të ndryshme, por pa u kufizuar vetëm në këto, përveç mallrave tregtimi i të cilave kërkon liçensë të veçantë si dhe importimin e lëndëve të parë për prodhim. Aktivitet në fushën e marketingut: Funksione të agjentit të shitjes për shoqëri vendase dhe të huaj, duke hapur degë apo zyra në vende të huaja për arritjen e objektivave të shoqërisë, duke kryer të gjitha veprimet që lidhen me këtë veprimtari. Aktivitet në fushën e shërbimeve : Hapje agjensish -turistike, spedicioni, detare, transporti, shitje për shoqëri vendase dhe të huaja etj. Hapja e Bar- Restoranteve, Picerive e aktivitet në fushën e Hoteleri-Turizëm. Transport për vete dhe të tretë, nacional e internacional. Distributor në tregun vendas dhe të huaj.
Other Trade Names: Hippo Tregu Elektrik
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 13.04.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Artan Lenja, Kompleksi Rezidencial Magnet, Pallati Cassiopea (vetëm për shërbimet postare)

Email address:
a.deda@hippo.al

Telephone:
0692080708

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.11.2019
Akti i themelimit
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 83 072,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -1 882 495,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:94 664 925,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:56 252 330,00
Worked By : A.Lala