Skip to content

ALTECH SOLUTIONS sh.p.k
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-01-29 16:11:17
JSON

Tax Registration Number: L71829014V
Administrators: Mikel Mujo
Scope: Sherbime te ndryshme on-line ne fushen e informatikes dhe teknologjise se informacionit; call center, perpunime te ndryshme informatike dhe grafike, printime; manaxhim dhe dhenie me qira te serverave, krijim software, web development e mobile aplication; organizime eventesh, organizime turistike dhe udhetimesh
Other Trade Names: ALTECH SOLUTIONS sh.p.k
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 27.06.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 1
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njesia Bashkiake nr.2, Rruga Urani Pano, Pallati Old Tirana, Hyrja A-10, Zk. 8360, nr.pasurie 6/235

Telephone:
665793660

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information