Skip to content

AKT&RENT sh.p.k
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-01-29 16:11:17
JSON

Tax Registration Number: L71829501U
Administrators: Algida Bibaj
Scope: Dhenie te makinave me qera, dhe shitblerja e tyre. Import eksport, agjensi udhëtimesh, veprimtari turistike
Other Trade Names: AKT&RENT sh.p.k
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 28.06.2017
District: Durrës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): PM - Agjenci udhëtimi
Changes
Address:

Seat:
Durrës Lagjja 4, Rruga Iljaz Reka, Zonë Kadastrale 8514 Nd/ 6, kati përdhe.

Telephone:
697737784

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information