DAMSAN ALBANIA sh.p.k
Skip to content

DAMSAN ALBANIA sh.p.k
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-01-29 16:11:17
JSON

Tax Registration Number: L71830008F
Administrators: Serdal Sefa Kocabas
Scope: Kompania prodhon, imprton dhe riparon rimorkio vetshkarkues apo statik, te mbyllura, te hapura apo frigoriferiferike, rimokio druri, koka terheqese, silo çimentoje, betoniere, trans-mikser apo pompa betoni, trasportues te jashtezakonshem ne permasa apo peshe, krike te dimesioneve te ndryshme, piruna, traktor apo ekskavator per ngarkese
Other Trade Names: DAMSAN ALBANIA sh.p.k
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 28.06.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: E Huaj
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njesia Administrative nr.11, Rruga Kastriot, Kthesa e Kamzes, Pallati.43, Kati 5, apartamenti 25

Telephone:
694011155

Financial Information