ITAL FARMA sh.p.k
Skip to content

ITAL FARMA sh.p.k
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-01-29 16:11:17
JSON

Tax Registration Number: L71830012K
Administrators: Albjon Gjinaj
Scope: Tregtim me shumice e pakice te barnave, medikamenteve e produkteve farmaceutike te te gjitha llojeve. Tregtimin e suplementeve e shtesave ushqimore, vitaminave, suplementeve ushqimore sportive. Shqoqeria mund te bashkepunoje dhe ose te fitoje interesa direkt ose indirekt ne shoqeri, firma, agjensi dhe ndermarrje te tjera te cilat mund te kene edhe objekte te tjera aktiviteti
Other Trade Names: ITAL FARMA sh.p.k
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 27.06.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 3
Type of Ownership: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njesia Bashkiake nr 2, Rruga Selim Brahja, Godina 87, Sauk i Vjeter

Telephone:
697396537

Financial Information