Skip to content

ALBANIAN PIPELINE COORPORATION sh.a
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-01-29 16:11:17
JSON

Tax Registration Number: L71830014D
Administrators: Theodoros Grymanis; Enkeleda Shehu
Scope: Studime, ndertime, operim dhe mirembajtje e shfrytezim te tubacioneve naftesjellese. Transport i naftes bruto dhe produkteve te lidhura me to nepermjet instalimeve/tubacioneve te naftes (naftesjellesve). Ndertimi i linjave (tubacioneve), rezervuaret e magazinimit (stokimit) dhe pajisjet e tjera, qe sherbejne per transportimin e naftes bruto (Crude Oil) dhe produkteve te lidhura me to.
Other Trade Names: ALBANIAN PIPELINE COORPORATION sh.a
Legal Form: Shoqëri aksionare
Foundation Year: 12.06.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 3 500 000,00
Shares: 3 500
Type of Ownership:
Number of Administrators: 2
Male/Female: M/F
Number of Board Members: Nikolla Gjoni; Panagiotis Theodorakidis; Filip Deçka
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njesia Administrative nr 5, Rruga "Ismail Qemali", Samos Tower, kati 5, nr 25

Telephone:
692124688

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information