BC&NC SH.P.K
Skip to content

BC&NC SH.P.K
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-04-29 10:49:57
JSON

Tax Registration Number: L71921017I
Administrators: Nazmi Cara
Scope: A-Sherbime servisi e tapicerie per automjete te ndryshme . B- Import-Eksport te makinerive e materialeve te ndryshme per automjete: C-Tregti me shumice dhe pakice te makinerive e paisjeve e materialeve te ndryshme per automjete. Shitblerje skrapi nga te gjitha llojet.
Other Trade Names: BC&NC SH.P.K
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 17.07.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njesia Bashkiake Nr.11, Rruga Mark Preperaj, Banese Private Nr.81

Telephone:
685644750

Financial Information