Skip to content

SHXH1 SH.P.K
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-04-29 10:49:57
JSON

Tax Registration Number: L71931001D
Administrators: Klerxhi Xhafa
Scope: Ofrimi i sherbimeve fushen e ndertimit,hekurkthes, etj. Tregetim te materialeve te ndertimit me shumice e pakice , imoprt-eksport.Tregtim me shumice e pakice dhe import - eksport te: Mallra industriale, ushqimore, lende te para, pije,veshmbathje e konfesione, kancelari per zyre e shkolla, orendi shtepiake, mobilje, paisje elektrike e elektronike, elektroshtepiake, produkte bujqesore e blegtorale, frutaperime, produkte te detit peshk etj, bime medicinale eterovajore e mjeksore, prodhime kozmetike dhe estetike, parfumeri, kimike dhe detrgjentre, mish e neprodukte te tij e qumeshte e nenprodukte te tij. Hoteleri turizem, bar kafe resorante piceri
Other Trade Names: SHXH1 SH.P.K
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 25.07.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 1 000 000,00
Shares: 1
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Rruga e Durrësit, Pallati 240, Shkalla 3

Telephone:
697797974

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information