Skip to content

B.M POLYMER SH.P.K
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-04-29 10:49:57
JSON

Tax Registration Number: L73131001G
Administrators: Bledar Zere
Scope: Tregti me pakice dhe shumice te lendeve plastike, granule , lende te pare nga riciklimi i plastikes. Plastike te ricikluar dhe skrape. Import - eksport te nenprodukteve te plastikes si : litare, paketime, lidhje paletash , arka plastike, nenprodukte te tjera te plastikes. Import - eksport te nenprodukteve prej druri, pelet etj. Tregti i makinerive per perpunime plastike, bujqesore, drusore etj. Importe te fibrave prej poliestre, te fijeve te lirit, poliestres , polietilienit etj.Riciklim, riperpunim dhe prodhim te te gjitha lendeve plastike te riciklueshme. Transport rrugor kombetar dhe nderkombetar te mallrave per vete, per te trete e me qira
Other Trade Names: B.M POLYMER SH.P.K
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 24.07.2017
District: Berat
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Berat Lagjja " Kushtrim ", rruga " Antipatrea ", pallati nr.332/2, kati i dyte

Telephone:
672066979

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information