Skip to content

XHENISA SH.P.K
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-04-29 10:49:57
JSON

Tax Registration Number: L74331201D
Administrators: Samoel Reka, Klinti Myftaraj
Scope: Veprimtari e agjentit per transferte parash ne emer dhe per llogari te nje subjekti financiar jobankar. Te gjitha sherbimet e pagesave dhe te transferimit te parave ne emer dhe per llogari te nje subjekti financiar jobankar. Veprimtari e agjentit komisioner. Sherbimet e Unionnet-Western Union. Veprimatri e kembimit valutor.Ushtrim i veprimtarise se ndermjetesimit ne sigurime si agjent. Siguracione shendeti ne udhetim, siguracione per pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme, siguracione per kontrata koncesioni, si dhe siguracione per cdo lloj aktiviteti te lidhur me fushen e sigurimeve. Ushtrimi i veprimtarise se agjentit te udhetimeve. Shitje te produkteve turistike online. Shitje biletash per transportin ajror,detar dhe tokesor. Ushtrim i veprimtarise si agjent postar. Ushtrim i veprimtarise se agjentit te shoqerive telefonike dhe celulare.
Other Trade Names: XHENISA SH.P.K
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 26.07.2017
District: Durrës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 1 500 000,00
Shares: 1
Type of Ownership:
Number of Administrators: 2
Male/Female: M/M
Status: Pezulluar
License(s): P - Licencë “Për zyrë të këmbimeve valutore”
Changes
Address:

Seat:
Durrës Fushe Kruje FUSHE KRUJE Lagja "Qender", ndertesa "Repart Riparimi Kepucesh" me nr.3/60, zona kadastrale nr.1664

Telephone:
695290969

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information