Skip to content

ASCLEPIUS KORÇA MEDICAL CENTER
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-12-20 16:59:00
JSON

Tax Registration Number: L76326601G
Administrators: Panagiotis Tsiaousis
Scope: Qender mjeksore, sherbime mjeksore dhe laborator mikrobiologjik-diagnostifikues.
Other Trade Names: ASCLEPIUS KORÇA MEDICAL CENTER
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 12.01.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 3
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
Changes
Address:

Seat:
Korce Bilisht BILISHT Objekt privat ne zonen kadastrale 1187, nr.pasurie 5/346, Rruga Kosova, Nr.33.

Telephone:
698889050

Financial Information