Skip to content

TEXTILE LAB
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-25 14:14:36
JSON

Tax Registration Number: L81311031A
Administrators: Patrizio Vigna
Scope: Prodhim, tregtim, import - eksport të konfeksioneve/veshjeve të ndryshme me fason si veshje pune, veshje profesionale, konfeksione biankerie etj. Prodhim, tregtim import - eksport të të gjitha llojeve të konfeksioneve dhe aksesorëve për veshje. Paketim i artikujve të veshjeve dhe aksesorëve për veshje. Shoqëria mund të kryejë gjithashtu të gjitha operacionet tregtare, mbi pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme, që do të vlerësohen të nevojshme apo të dobishme për realizimin e objektit të shoqërisë si dhe të blejë pjesëmarrje në kapitalin themeltar të shoqërive të tjera që kanë objekt të ngjashëm apo të përafërt me të vetin. Gjithashtu, brenda kufijve të përcaktuar nga ligji mund të lëshoje garanci, letra dëmshpërblimi dhe cdo garanci tjetër reale. Shoqëria në ushtrimin e aktivitetit të saj, do të marrë të gjitha autorizimet e lejet e nevojshme pranë institucioneve publike shqiptare, dhe do të mbështetet në rregullat dhe normat në fuqi në lidhje me ushtrimin e veprimtarisë së saj të rregullt ekonomike.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 10.01.2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Itali
Initial Capital: 200 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Kashar, Kompleksi Fratari, Godina Nr. 3, Kati përdhe, Dyqani Nr. 14, 15, 16, 17.

Telephone:
0673871171

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit te Shoqerise
Marveshje e Transferimit te Kuotave date 06.04.2018
Pasqyrat Financiare 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -3 610 988,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:3 663 483,00
Worked By : L.Kanani