Skip to content

HOTEL& WELLNES
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-05-11 10:26:21
JSON

Tax Registration Number: L92531801U
Administrators: Elton Dulla
Scope: Shërbime hotelerie, bar, kafe, restorante, pishina, hapësira plazhi privat dhe shërbime turistike të të gjitha llojeve përfshirë organizim ekskursionesh, kazino (lojra fati), import – eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë. Çdo transaksion tregtar në lidhje me pasuritë e luajtshme dhe të paluajtshme, shitje, blerje pjesëmarrjesh në shoqëri, degë, konsorciume ose ente të tjera, garantimi dhe vendosja e barrëve (mbi pasuri të luajtshme ose të paluajtshme), si dhe lidhja e çdo marrëveshje financiare. Ofrimi i shërbimeve këshilluese, zhvillim i studimeve kërkimore të tregut, krijimi i patentave dhe i markave tregtare si dhe të drejta të tjera të pronësisë intelektuale, themelimi dhe organizimi i rrjeteve tregtare, lidhja e marrëveshjeve të agjensisë dhe të shërbimit, rezervime dhe shitje online. Në funksion të qëllimeve të mësipërme shoqëria mund të hyjë në tregje dhe operacione të ndryshme, të zotërojë pasuri të luajtshme e të paluajtshme dhe/ose pjesëmarrje në shoqëri të tjera tregtare.
Other Trade Names: HOTEL& WELLNES
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 29.01.2019
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 1000 euro
Shares: 1
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Golem, QERET, Fshati Qerret, Rruga Henz, Pallat 5-katësh, Kati 1, Zona Kadastrale 3101

Email address:
info@brilliant.al

Telephone:
0693139633

Akte Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (25.04.2019)
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A. Lala