Skip to content

I.G WEB
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-09-16 12:45:17
JSON

Tax Registration Number: M02115009F
Administrators: Ogerta Duraku
Scope: Marketing dhe sherbim klienti.
Other Trade Names: I.G WEB
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 14.09.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga R.Çollaku ,Zona Kadastrale Nr.8380, Nr.Pasurie 6/307-N22 Ap Nr12.

Email address:
ismailiirida@gmail.com

Telephone:
0693415866

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit te Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani