Skip to content

GAVI Alliance
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të faqes të kuvendit deri në datën: 2020-10-23 14:58:49
JSON

NIPT: CH-660-1699006-1
Administrator: Ngozi Okonjo-Iweala
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i fondacionit eshte te promovojnë shëndetin, (i) duke siguruar vaksina dhe mjetet për t'i administruar ato te banorët e vendeve më të varfra, (ii) duke kontribuar në kërkimin dhe zhvillimin e vaksinave thelbësore në favor të vendeve në zhvillim dhe (iii ) sigurimi i mbështetjes për arritjen e qëllimeve të mësipërme duke ndihmuar në forcimin e sistemeve shëndetësore dhe shoqërive civile që mbështesin qëllime të tilla në vendet në zhvillim (shih statutet për qëllime të plota) (Informacioni eshte marre nga regjistri tregtar i Zvicres, date 23.10.2020, https://www.zefix.admin.ch/en/search/entity/list/firm/843539?name=GAVI%20Alliance&searchType=exact)
Forma ligjore: Organizata JoFitimprurëse
Viti i Themelimit:
Rrethi: Le Grand-Saconnex
Shteti ku vepron: Zvicer
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Te dhenat e e marra nga Regjistri Tregtar i Zvicres, https://www.zefix.admin.ch/en/search/entity/list/firm/843539?name=GAVI%20Alliance&searchType=exact
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Chemin du Pommier 40, 1218 Le Grand-Saconnex

Faqja Web:
https://www.gavi.org/

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala