Skip to content

RREGJISTRI DETAR SHQIPTAR 
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2018-03-27 13:30:43
JSON

NIPT: J61811531R
Administrator: Emiljan Jani
Objekti i Veprimtarisë: Klasifikimi i mjeteve lundruese, kontroll i anijeve nga ana teknike nëse plotësojnë kushte për të dale në lundrim dhe sipas gjendjes se tyre dhe pajisjeve të aparaturave që kane, sipas konventave ndërkombëtare gjykohet për rajonin e lundrimit, pasi anijet me certifikatat e nevojshme për lundrim si me atë të klasit, vijës dhe ngarkesës, tonazhit, navigacionit, pajisjeve të shpëtimit të jetës në det të njerëzve të radiotelefonisë, të konstruksionit, mbrojtjes nga ndotjet e ujërave të deteve të transportit të mallrave të rrezikshme, të kalimit të kanaleve dhe të gjitha certifikatë e lundrimit të anijeve sipas I.M.O.S ( Organizatës Detare ndërkombëtare). Marrja në regjistër e anijeve që përfitojnë të drejtën e klasifikimit nga Regjistri Detar Shqiptar Durrës. Shoqëria brenda caqeve të 2 parashikuara nga legjislacioni në fuqi, do të kryejë çdo operacion tregtar dhe financiar që lidhet drejtpërdrejt ose tërthorazi me objektin e saj. Kjo përfshin gjithashtu pjesëmarrjen në kapitalin e shoqërive të tjera jashtë vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: "REGJISTRI DETAR SHQIPTAR" sh.a.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i krijimit: 20.12.1998
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 40 349 000,00
Numri i pjesëve: 40 349
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Nr. i anëtarëve të bordit: Thanas Xhillari, Dorina Çinari, Suzana Stefa.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës M. ULQINAKU

Telefoni:
52222797

Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2017
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 13 410 178,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 16 048 330,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 12 584 872,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 12 281 551,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 900 896,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 9 778 976,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 4 680 832,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:38 737 490,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:36 340 506,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 31 085 967,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 28 922 298,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 22 001 345,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 16 919 204,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016