Skip to content

BAJRAKTARI
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-10-24 13:33:32
JSON

NIPT: J68212708T
Administrator: Kadri Bajraktari
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtime civile, industriale, banesa, rruge, infrastrukturë etj. Prodhim, përpunim i materialeve të industrisë se rënde dhe të lehtë, ushqimor me shumice e pakice, transportim, magazinim dhe shpërndarje e mallrave dhe materialeve, investime në fushat, ndërtim, komunikacion, tregti, shërbime të tjera, kafene-restorant, salla lojërash, përfaqësim, ndërmjetësim, tranzitim të mallrave dhe të shërbimeve, marketing etj.
Emërtime të tjera Tregtare: BAJRAKTARI
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 08.06.1994
Rrethi: Malësi e Madhe
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KOPLIK

Telefoni:
682056689

Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2017
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -415 055,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -622 627,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 432 611,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 757 142,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 925 545,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:4 344 650,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:4 694 384,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 21 649 501,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016