Skip to content

LERENT
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: J71519008I
Administrator: Kozma Nasto
Objekti i Veprimtarisë: Projektime dhe ndertime te objekteve civile, industriale, rruge, tunele, prodhimi dhe tregtimin e materialeve te ndertimit, si dhe tregtimin e mallrave industriale dhe ushqimore, eletroshtepaike, bujqesore, blegtorale, me shumice e pakice, import eksport, transport te mallrave dhe te udhetareve.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i krijimit: 10.11.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 13 453 000,00
Numri i pjesëve: 100
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Lagjja 8, Rruga Isuf Elezi, Nr. 18

Informacione Financiare